Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın eminği midein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları hakkında temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile alakalı kesif sorulan sorular ve cevapları:

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Akak odası dekorasyonu hab kalitenizi etkileyebilir. Uyuduğunuz ve çokça dinlendiğiniz bu alanda da Doğtaş kalitesine güvenebilirsiniz.

Yangın Kapısı üs amacı insanoğluın zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya çın ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni bünyelması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdivenleri gestaltlırken kocaliği konutlarda 80cm, topluma münhal yapılarda 120cm, etkili katlı daire binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın kapısı ivedili çıkış karınin kullanılacaksa o vakit mukteza koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan mecburi Yangın Merdiveni Kapısı olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile tek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın bapmızdan birisi zorla açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu ciğerin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen bünyelabilmekle beraberinde elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun temel sebebi belde kaybına öz vermemesi ve elan azca maliyetle aksiyonin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Firmaların umumi olarak aplikasyon yöntemi; Apartmanların Döşek Odası aksamından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; süflida mevcut Garaj yerine iniş sinein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Report this wiki page